miércoles, 14 de mayo de 2008

Zelda online Heroes de la Trifuerza


Zelda online Heroes de la Trifuerza és un joc del Zelda que ocupa poc espai i es motl entretingut. Aquet joc es per a PC. El joc tal com diu el seu nom és del Zelda, on pots construir la teva propia aventura, mantenir conversacions online i pasar una bona estona... Pots escollir la teva raça entre diferents personatges del Zelda:

-Kokiri (raça que habita en el Bosc Kokiri, hàbils amb arcs però tambè fan servir espasa)
-Hylian (raça comuna de la Ciutat de Hyrule que utilitzen espases i alguns arcs)
-Gerudo (raça que té un gran poder, habiten al Desert Gerudo i posseïxen armes dobles, armes a dues mans i infinitat de màgies)
-Goron (raça cos a cos que utilitzen poderoses armes cos a cos i algunes altres a distancia)
-Zora (raça que domina un variat i gran poder magic)
-Deku (raça que domina altament les armes a distancia i a pesar de tenir un petit cos són un gran rival en la lluita)

El joc:
Quan veus les imatges i els gràfics GBA penses que aquest joc es dolent, però quan te'l descarregues i el probres pots veure que és un joc bastant entretingut. Es un joc bastant divertit i adictiu i amb mapes infinits que, de tant en tant, van actualitzant. Nosaltres puntuem aquest joc amb un 7 pels grafics gba ja que no son molt bons, pero per l'u altre la relació diversio/entreteniment esta molt be. us recumanu que us el descargeu.
Per descarregar click aqui
Aquest blog agraeix a jhomer per haver creat aquest joc. Però estem molt dessebuts amb el foro oficial ja que ens han fet treure els links de descarrega. Millor que ho descarregueu a la pàgina que hem ficat ja que no cal registrar-se i es fa molta mes via que per la pàgina oficial.

No hay comentarios: